Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Packaging Awards 2023

Packaging Awards 2023

Packaging Awards 2022

Οι κορυφαίες συσκευασίες της χρονιάς

Η τελετή απονομής των Packaging Awards 2022 πραγματοποιήθηκε ζωντανά και σε κλίμα χαράς για την αγορά την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, στο House 124 στην Αθήνα. Στην ώριμη πλέον έκτη τους διοργάνωση τα βραβεία της BOUSSIAS διοργανώνονται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας και επιβραβεύουν επιχειρήσεις που κατάφεραν να αποδώσουν την πραγματική αξία της συσκευασίας στο branding των προϊόντων τους. Η επιτροπή αξιολόγησης ανάδειξε τις κορυφαίες συσκευασίες της χρονιάς για την καινοτομία τους στον σχεδιασμό, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, την τεχνολογία που αξιοποιήθηκε και τις διαδικασίες, που προσδίδουν αξία σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας ενός προϊόντος.

Οι εταιρείες που ξεχώρισαν μέσω των Packaging Awards 2022 έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στον κορυφαίο παγκόσμιο θεσμό World Star Packaging Awards 2023, που διοργανώνεται από τον World Packaging Organization.

Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Αντώνης Ποταμίτης, Πρόεδρος ΔΣ, Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος WEST, δήλωσε σχετικά: «Στις φετινές βραβεύσεις, εκτός από ποιοτικές, λειτουργικές, καινοτόμες, εντυπωσιακές, eco friendly συσκευασίες, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και συσκευασίες που κάνουν τον καταναλωτή να αισθάνεται ασφαλής. Φυσικά στο μέλλον θα πρέπει να βάλουμε και νέες παραμέτρους στον σχεδιασμό της συσκευασίας, αλλά και στο υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα το 32% των εσόδων των εμπορικών επιχειρήσεων διεθνώς προήλθε από τα ψηφιακά κανάλια, ενώ το ποσοστό αυτό αναμένεται να αυξηθεί στο 54 % ως το 2024. Όπως καταλαβαίνουμε τα προϊόντα θα έρχονται σε επαφή με τον καταναλωτή αφού τα έχει αγοράσει και εδώ είναι καταλυτική η συμβολή των τμημάτων marketing προκειμένου να δώσουν μέσω έρευνας τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να οδηγήσουμε τα προϊόντα με επιτυχία στην αγορά. Τα βραβεία στοχεύουν πέρα από τον αυτοσκοπό τους να δώσουν ερεθίσματα για αυτό που έρχεται ως τάση τα επόμενα χρόνια. Οι συμμετέχοντες στην αποψινή βραδιά, με τα έργα τους καταδεικνύουν ότι η συσκευασία είναι ένα πανίσχυρο όπλο στα χέρια των επιχειρήσεων, που περιέχει και προστατεύει το περιεχόμενο αλλά και προσελκύει τον καταναλωτή».

Packaging Awards 2022

Οι νικητές στην τελετή απονομής είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τα βραβεία τους, να συζητήσουν  και να φωτογραφηθούν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής. Η απονομή των Packaging Awards  2022 πραγματοποιήθηκε μαζί με την απονομή βραβείων των Supply Chain Awards 2022, καθώς οι εταιρείες που βραβεύονταν στους 2 διαφορετικούς κλάδους έχουν πολλά να μοιραστούν αλλά και να δημιουργήσουν συνέργειες. Η «πρωτότυπη» κάπως ενέργεια θα αξιολογηθεί, ώστε να αποφασισθεί πώς θα οργανωθεί η τελετή απονομής των 2 βραβείων την επόμενη χρονιά. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου.

Βραβεία

Στα βραβεία συμμετείχαν εταιρείες από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα. Σε αυτό το πλαίσιο, τους κορυφαίους τίτλους της χρονιάς κέρδισαν οι: A.S Strategy Branding & Communication αναδείχθηκε (για 2η χρονιά) ως Packaging Design of the Yearη Coca Cola Τρία Έψιλον έλαβε τον τίτλο Brand of the Year και η La Petite Jumelle (επίσης για 3η χρονιά) αναδείχθηκε ως Packaging Company (Supplierof the Year.  

Στις κατηγορίες της πρώτης ενότητας «Excellent Company», Gold βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: MILK Branding ProfessionalsCoca Cola Tρία ‘Εψιλον, La Petite JumelleABC Design CommunicationDASC Branding και Pressious Arvanitidis.

Στις κατηγορίες της ενότητας «Design & Labelling», Gold βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: MILK Branding Professionals και A.S Strategy Branding & Communication (x3 βραβεία).

Στην ενότητα «Technology», με Gold βραβείο διακρίθηκαν οι εταιρείες: 3αλφα– ΑΦΟΙ ΚΚαραγεωργίου, Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός ΠΙΝΔΟΣ, PepsiCo Hellas Food & Beverages, Coca Cola Tρία ‘Εψιλον (x2 βραβείακαι Breakfast Box.

Στην ενότητα Printing, Gold βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: BEL και Nikolaou.

Στις κατηγορίες της ενότητας «Marketing», Gold βραβείο κέρδισαν οι εταιρείες: Coca Cola Tρία ‘Εψιλον,  A.S Strategy Branding & Communication, 2yolk (x2 βραβείακαι ΛΥΧΝΙΑ.

Στις κατηγορίες της ενότητας «Sustainability», με Gold βραβείο διακρίθηκαν οι εταιρείες: PepsiCo Hellas Food & Beverages, KOTRONIS PACKAGING, Ελληνικά Γαλακτοκομεία και Daras Packaging.

 Στην ενότητας «Supply Chain & e-shopping», Gold βραβείο απέσπασε η εταιρεία DENELPACK.

 Υποστηρικτής των Packaging Awards 2022 είναι η La Petite Jumelle.

Packaging Awards 2021

Recognizing the creativity, innovation and resilience of the events community

Packaging Awards 2021

Packaging Awards 2020

Οι επιχειρήσεις που έχουν επενδύσει σε ελκυστική συσκευασία για τα προϊόντα τους και οι άνθρωποι που δημιούργησαν τις πιο επιτυχημένες συσκευασίες της χρονιάς, βραβεύτηκαν στα Packaging Awards 2020

Στην τέταρτη διοργάνωση των Packaging Awards της BOUSSIAS σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας, βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις για την καινοτομία τους στο σχεδιασμό συσκευασίας, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, την τεχνολογία που αξιοποιήθηκε και τις διαδικασίες, που προσδίδουν αξία σε ολόκληρη την αλυσίδα της συσκευασίας ενός προϊόντος. Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τα βραβεία τους και να φωτογραφηθούν την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, στο Tzaferi 16.

Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Αντώνης Ποταμίτης, Πρόεδρος ΔΣ, Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος WEST δήλωσε: «Δεδομένου της αξίας του Packaging στον κύκλο πώλησης των προϊόντων, η καινοτομία συσκευασίας είναι από άποψη προϊόντος αλλά και υπηρεσίας, ζωτικής σημασίας για την ικανοποίηση των καταναλωτών. Οι νέες εξελίξεις στη συσκευασία προσφέρουν νέες προοπτικές για τη μείωση των απωλειών, τη διατήρηση της ποιότητας, την προστιθέμενη αξία και τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις εταιρείες, που διακρίθηκαν και βραβεύθηκαν».

Packaging Innovation Awards 2020

Βραβεία
Στα βραβεία συμμετείχαν εταιρείες από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα. Σε αυτό το πλαίσιο, στα μεγάλα βραβεία της διοργάνωσης η εταιρεία La Petite Jumelle αναδείχθηκε Packaging Company (Supplier) of the Year, η THE BRANDHOUSE, Brand of the Year, ενώ η MILK Branding Professionals αναδείχθηκε ως Packaging Design of the Year.

Στις κατηγορίες του πρώτου πυλώνα «Καλές πρακτικές ανά επιχειρηματικό κλάδο», Gold βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: PAPERPACK (2 Gold), Milk Branding Professionals (2 Gold), DASC Branding, A.S. Advertising και η La Petite Jumelle.

Στις κατηγορίες του δεύτερου πυλώνα «Καλές πρακτικές βάσει πλεονεκτημάτων συσκευασίας», Gold βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: THE BRANDHOUSE (3 Gold), ATTP Advertising Agency, ABC Design Communication, A.S. Advertising, ΑΦΟΙ ΔΑΡΑ Ο.Ε, Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΝ Creative team, PressiousArvanitidis, La Petite Jumelle, ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ, APIVITA SA και η A. Hatzopoulos S.A.

Στις κατηγορίες του τρίτου πυλώνα «Έργα και Πρακτικές που επιδεικνύουν υψηλή δεξιοτεχνία, αξιοποίηση της τεχνολογίας, δημιουργικότητα και πρωτοτυπία», Gold βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ (2 Gold), ABC Design Communication, ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Lidl Hellas & Σία Ο.Ε., Allbright Advertising, THE BRANDHOUSE και La Petite Jumelle.

Packaging Innovation Awards 2019

Οι πρωταγωνιστές στη συσκευασία

Πίσω από κάθε επιτυχημένο packaging, κρύβεται μία ομάδα ανθρώπων και -τουλάχιστον- μία ιδέα. Αυτά τα έργα και αυτούς τους ανθρώπους με τις ομάδες τους ανέδειξε η τελετή απονομής των Packaging Innovation Awards 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στο gazARTE.

Το dress code της βραδιάς δεν προέβλεπε black tie για τους άντρες και μακρύ φόρεμα για τις γυναίκες, αλλά συσκευασίες με πρωτοποριακό design, υψηλή χρηστικότητα και απόλυτη προστασία.
Στο πλαίσιο αυτό, στελέχη από επιχειρήσεις που παράγουν ή διακινούν προϊόντα, βιομηχανίες παραγωγής υλικών και συσκευασίας, επιχειρήσεις εκτύπωσης κάθε είδους συσκευασίας ή Display Stands, δημιουργικά γραφεία και designers, «χειροκρότησαν» την καινοτομία στον σχεδιασμό, τα υλικά, την τεχνολογία και τις διαδικασίες σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας των προϊόντων.

Packging Innovation Awards 2019

Στην τελετή απονομής συγκεντρώθηκαν 200+ υψηλόβαθμα στελέχη, ο Πρόεδρος και τα μέλη της κριτικής επιτροπής των βραβείων και εκπρόσωποι φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων που υποστηρίζουν τη διοργάνωση.
Τα βραβεία οργάνωσαν τα περιοδικά Marketing Week, Plant και σέλφ σέρβις της BOUSSIAS, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ), και παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουμπλή.

Η βραδιά της απονομής άρχισε με σύντομη ομιλία από τον Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, Δρ. Γεώργιο Αυλωνίτη, Πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος επισήμανε τη θερμή ανταπόκριση των εταιρειών στα Packaging Innovation Awards 2019, που αποδεικνύεται με το ποσοστό αύξησης υποβολής υποψηφιοτήτων κατά 23%. Συνέχισε, με σύντομη παρουσίαση του σκοπού των βραβείων, που είναι η καλλιέργεια ευγενούς άμιλλας μεταξύ των συμμετεχόντων για τη βελτίωση της ποιότητας, της λειτουργικότητας, αλλά και της αισθητικής της συσκευασίας.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε στο εστιατόριο του gazARTE, με την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και τη νυχτερινή Αθήνα, με networking και ποτά. Μεγάλοι πρωταγωνιστές στον χώρο ήταν οι ίδιες οι βραβευμένες συσκευασίες που «εκτέθηκαν», τις οποίες οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν και να «περιεργαστούν» από κοντά.

Βραβεία και Τιμητικές Διακρίσεις

Στα βραβεία συμμετείχαν και βραβεύθηκαν εταιρείες από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα. Στις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες κατηγορίες βράβευσης, GOLD Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: 2yolkApivitaA.HatzopoulosA.S. AdvertisingAgrinoAhaean LandCoca-Cola Τρία ΈψιλονElixir TeaΚΜ CreativeLidl HellasLKC DrinksMILK Branding ProfessionalsPaperpackPapoutsanisPressious ArvanitidisRed Design ConsultantsSuperfyΑθηναϊκή ΖυθοποιίαΒιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΝ Creative TeamΚουφετοποιία ΧατζηγιαννάκηΚαφεκοπτεία ΛουμίδηςΛυχνίαMέλισσα ΚίκιζαςΜπάρμπα Στάθης και Μύλοι Αγίου Γεωργίου.

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της βραδιάς υπήρξε η απονομή των Τιμητικών Διακρίσεων σε τρεις ανθρώπους για την αφοσίωση και τη συμβολή τους στην εξέλιξη του κλάδου της συσκευασίας. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο τιμητικό απονεμήθηκε στους Ευφροσύνη Ρούπα και Δρ Ευάγγελο Χεκίμογλου για τη συγγραφή του βιβλίου με τίτλο «Εισαγωγή στην Ιστορία της Ελληνικής Συσκευασίας» μετά από πολυετή έρευνα. Το δεύτερο τιμητικό, έλαβε ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma και Πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, για τη συνολική συνεισφορά του στην ενθάρρυνση της καινοτομικής σκέψης και τη διασύνδεση της Ακαδημαϊκής και Επιχειρηματικής Κοινότητας.

Packaging Innovation Awards 2017

Βραβεία στην καινοτομία και το design της συσκευασίας

Σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, στο gazARTE, η τελετή απονομής των Packaging Innovation Awards 2017. Στελέχη από επιχειρήσεις που παράγουν, εισάγουν ή διακινούν προϊόντα, βιομηχανίες παραγωγής υλικών και συσκευασίας, επιχειρήσεις εκτύπωσης κάθε είδους συσκευασίας ή Display Stands, δημιουργικά γραφεία και designers, χειροκρότησαν την καινοτομία στο σχεδιασμό, τα υλικά, την τεχνολογία και τις διαδικασίες σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας των προϊόντων.

Στην τελετή απονομής συγκεντρώθηκαν περίπου 200 υψηλόβαθμα στελέχη, ο Πρόεδρος και τα μέλη της κριτικής επιτροπής των βραβείων και εκπρόσωποι φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων που υποστηρίζουν τη διοργάνωση. Τα βραβεία οργάνωσαν τα περιοδικά Marketing Week, Plant και σέλφ σέρβις της BOUSSIAS, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.). Η βραδιά της απονομής άρχισε με σύντομη παρουσίαση του σκοπού των βραβείων, που είναι η καλλιέργεια ευγενούς άμιλλας μεταξύ των συμμετεχόντων για τη βελτίωση της ποιότητας, της λειτουργικότητας αλλά και της αισθητικής της συσκευασίας, από την παρουσιάστρια κα Αγγελική Πετροπούλου, στέλεχος marketing της BOUSSIAS.

Packaging Innovation Awards 2017

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, Δρ Αντώνης Καναβούρας, Καθηγητής Συσκευασίας Τροφίμων, στη σύντομη εναρκτήρια ομιλία του, επισήμανε τη θερμή ανταπόκριση των εταιρειών στα Packaging Innovation Awards 2017, που αποδεικνύεται με το ποσοστό αύξησης υποβολής υποψηφιοτήτων κατά περίπου 18%. «Οι δυναμικές επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς και τα γνωστά, μεγάλα brands από πολλούς διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους που βρίσκονται απόψε μαζί μας» τόνισε «αποδεικνύουν ότι ο θεσμός αυτός ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και αποτελεί σημαντικό αρωγό των νικητών στην προβολή, προώθηση και αξιοποίηση των προσπαθειών τους για τη συνεχή βελτίωση της ταυτότητας των προϊόντων τους». Η βραδιά ολοκληρώθηκε στο εστιατόριο του gazARTE, με την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και τη νυχτερινή Αθήνα, με networking, κρασί και finger food. Μεγάλοι πρωταγωνιστές στο χώρο ήταν οι ίδιες οι βραβευμένες συσκευασίες που εκτέθηκαν, τις οποίες οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν και να «επεξεργαστούν» από κοντά.

Βραβεία και τιμητικές διακρίσεις

Στα βραβεία συμμετείχαν και βραβεύθηκαν εταιρείες από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα. Στις διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης, GOLD βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: 2YOLK, attp advertising, Mediterra – Mastihashop, The BrandHouse, Dolphins / Communication Design, Red Design Consultants, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Pressious Arvanitidis, Abc Design, Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ – Paperpack, ΕΨΑ, Μπάρμπα Στάθης, AgrecoFarms, Στυλ. Σ. Κοσκινίδης, A. Hatzopoulos και Chillbox.

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της βραδιάς υπήρξε η απονομή των Τιμητικών Διακρίσεων σε δύο έργα για τη συμβολή τους στο κοινωνικό σύνολο. Το πρώτο τιμητικό απονεμήθηκε στην εταιρεία Humane Social Enterprise – Designer Δημήτρης Κοντοπίδης, για το έργο “Recycle Life – your Body: Reaction Empowering Life Apparel & Accessories”. Το δεύτερο τιμητικό έλαβε η συνεργασία των Paperpack & Ίδρυμα Μποδοσάκη για το έργο «Ασυνόδευτο Κουτί, Promotional Packaging» για την υποστήριξη ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων που φθάνουν ή βρίσκονται στην Ελλάδα μόνα τους.

Packaging Innovation Awards 2016

Η καινοτομία της συσκευασίας στο βάθρο των διακρίσεων

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza, η τελετή απονομής των πρώτων Packaging Innovation Awards 2016.

Η αγορά επικρότησε ηχηρά την καινοτομία στο σχεδιασμό, τα υλικά, την τεχνολογία και τις διαδικασίες σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας των προϊόντων. Τα βραβεία διοργανώθηκαν από τα περιοδικά Marketing Week, Plant Management και σέλφ σέρβις της BOUSSIAS, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ) και την Τιμητική Υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος (ΣΒΠΕ).

Στην απονομή παρευρέθηκαν περισσότερα από 170 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, διαφημιστικών εταιρειών, δημιουργικών γραφείων, designers και εκπρόσωποι φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων.

Στην έναρξη της τελετής απονομής απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Δρ. Μιχαήλ Κοντομηνάς, Καθηγητής στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στην ομιλία του υπογράμμισε πως η θερμή ανταπόκριση των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την αλυσίδα Συσκευασίας στα Packaging Innovation Awards 2016 αποδεικνύει την ανάγκη τους να θέσουν τις σχετικές τους δράσεις και πρωτοβουλίες στον ευγενή ανταγωνισμό, καταλήγοντας πως «ο θεσμός αυτός ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και αποτελεί σημαντικό αρωγό των νικητών στην προβολή, προώθηση και αξιοποίηση των προσπαθειών τους για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων τους».

Tα βραβεία και οι νικητές

Packaging Brand of the Year
Όμιλος Σαράντη
Packaging Supplier of the Year
La Petite Jumelle
Packaging Designer of the Year
A.S. Strategy, Branding & Communication
Printing Leader of the Year
Τσιμή ΑΕ
Ενότητα  Excellent Company
 Food
GOLD La Petite Jumelle|Πολυτελές κουτί για ελαιόλαδο Corinto
SILVER Μπάρμπα Στάθης Α.Ε.|«Επιλέγουμε» Μπάρμπα Στάθης
SILVER MILK Branding Professionals|Επανασχεδιασμός Συσκευασιών Nirvana
BRONZE My market|My kouzina ζυμαρικά
BRONZE 2YOLK BRANDING & DESIGN|AB Έτοιμα γεύματα
 Luxury
GOLD La Petite Jumelle|Women Empowerement / Corporate Gift /A|S  brand Strategy
SILVER ΛΥΧΝΙΑ ΑΕ|Gift box  Gorgio Armani Sì
BRONZE DASC Branding|“The Governor” Premium extra virgin olive oil / 2 δόσεις των 25ml
 Γραφικές Τέχνες / Εκτυπώσεις
GOLD PressiousArvanitidis|Προθήκες για λαχνούς Scratch - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ AE
 Drinks & Beverages
GOLD 2YOLK BRANDING & DESIGN|ΒΙΚΟΣ COLA
SILVER NESTLE ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.|Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®   
BRONZE La Petite Jumelle|Bombay Sapphire x Vassia Kostara
 Cosmetics & Personal Care
GOLD Όμιλος Σαράντη|clinea - Καινοτομία στη συσκευασία
SILVER 2YOLK BRANDING & DESIGN|PHARMASEPT MAMA’S
BRONZE La Petite Jumelle|GIFT BOX για αρώματα Korres
 Clothes & Shoes
GOLD La Petite Jumelle|Κουτί για γυαλιά ηλίου ΦΑΟS
 Electrical & Electronics
GOLD La Petite Jumelle|Πολυτελές κουτί για Jet Buddy
SILVER PressiousArvanitidis|FSC® mix κουτί ηχείου NRG
Ενότητα  Technology
 Packaging that Extends Shelf Life
GOLD ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΙΝΔΟΣ|Ελεύθερη Βοσκή
 Innovation in: Plastic | Glass |  Metallic| Cartonboard| Mixed Packaging
GOLD Kotronis Packaging|Πλαστική συσκευασία ροφήματος σε σκόνη 500γρ και 250γρ αντίστοιχα
SILVER Όμιλος Πλαστικά Θράκης|Συσκευασίες Thermoforming IML
BRONZE A. HATZOPOULOS S.A.|X-LOOP | Bio-circular Monomaterial Coffee Packaging
Ενότητα  Design & Labeling
 Graphic Design Innovation
GOLD MILK Branding Professionals|Σχεδιασμός Συσκευασιών AGRINO Quick Deli
SILVER MILK Branding Professionals|Σχεδιασμός Συσκευασιών Αρωματικών Χώρου MAT Fashion
SILVER Red Design Consultants|Σχεδιασμός συλλεκτικής έκδοσης Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου
BRONZE Yonas Design|Black Rock, Extra Virgin Olive Oil - Limited Production
BRONZE the brand team ΕΠΕ|Million Happy Vibes. Σχεδιασμός σειράς συσκευασιών για την KOKOS
 Structural Design Innovation
GOLD ΙΝΚ DESIGN - OSCAR ABEE|Σοκολάτες Athenian Chocolate
SILVER A.S Strategy, Branding & Communication|The Wine Bag
SILVER 2YOLK BRANDING & DESIGN|ΒΙΚΟΣ COLA
BRONZE ΙΝΚ DESIGN - ΤΙΤΑΝ Α.Ε|Packaging για επετειακά σακιά της εταιρείας ΤΙΤΑΝ
BRONZE Yonas Design|Forflex, sales kit
 Labeling Innovation
GOLD A.S Strategy, Branding & Communication|Corporate gift
SILVER Yonas Design|Touch the Feeling sales kit
BRONZE New Age Communication|Σχεδιασμός ετικετών σειράς αλμυρής μπάρας AGRIFARM
BRONZE Deep Blue Design|Assyrtiko Limited Edition
BRONZE 2YOLK BRANDING & DESIGN|TROFICO OLIVES
BRONZE A.S Strategy, Branding & Communication|The Wine Bag
 Consumer Convenience
SILVER Μπάρμπα Στάθης Α.Ε.|«Επιλέγουμε» Μπάρμπα Στάθης
BRONZE A. HATZOPOULOS S.A.|Smoki - WOW Open Experience
 Consumer Convenience / Βιομηχανία
GOLD ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΗΛΙΟΣ|ΗΛΙΟΣ Zero Food Waste  Σιμιγδάλι Ψιλό και Σιμιγδάλι Χονδρό ΗΛΙΟΣ
 Consumer Convenience / Supplier
GOLD  La Petite Jumelle|Triumph Lingerie International
Ενότητα  Printing
 Best Printing Company
GOLD ΤΣΙΜΗ ΑΕ|Νέα σειρά MULINO BIANCO BARILLA
 Best Printing Project in: Flexible Packaging | Corrugated Packaging | Folding Box Packaging
GOLD A.S Strategy, Branding & Communication|Corporate gift
SILVER Forlabels SA|Touch the Feeling effects, printed samples
SILVER A.S Strategy, Branding & Communication|Ipirotissa - Xmas Limited Edition Packaging
BRONZE Plastimak S.A.|Ανακυκλώσιμη mono-PE συσκευασία υψηλών φραγμών
 Best Label Printing
GOLD Forlabels SA|Forflex, printed samples
SILVER A.S Strategy, Branding & Communication|The Serum by Good Life by Gina
BRONZE A.S Strategy, Branding & Communication|A.S Chocolate
Ενότητα  Sustainability
 Circular Economy
GOLD Όμιλος Σαράντη|clinea - Καινοτομία στη συσκευασία
SILVER A. HATZOPOULOS S.A.|X-LOOP | PCR Packaging solution for Stand-up Pouches
SILVER Όμιλος Πλαστικά Θράκης|Συσκευασίες Thermoforming IML
BRONZE ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.|Νέα σερβιετάκια EveryDay Natura. Η αγνότητα της φύσης σε ένα σερβιετάκι.
 Reusable | Recyclable package
GOLD Όμιλος Σαράντη|clinea
SILVER InterMed SA|LUXURIOUS SUN CARE
SILVER UNIPAKHELLAS Α.Ε.|«Resealable Box» for e-retailers
SILVER NESTLE ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.|Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®   
BRONZE Kotronis Packaging|Πλαστική συσκευασία ροφήματος σε σκόνη 500γρ και 250γρ αντίστοιχα
BRONZE InterMed SA|UNIDENT KIDS TOOTHPASTES 
 Green Printing
GOLD A.S Strategy, Branding & Communication|A.S Chocolate
SILVER UNIPAKHELLAS Α.Ε.|Green digital printing
 Corporate Social Responsibility Initiative
GOLD ΤΣΙΜΗ ΑΕ|Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
SILVER ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΗΛΙΟΣ|ΗΛΙΟΣ Zero Food Waste  Σιμιγδάλι Ψιλό και Σιμιγδάλι Χονδρό ΗΛΙΟΣ 
SILVER Druckfarben Hellas SA|Cities of Color
BRONZE A.S Strategy, Branding & Communication|A | S Strategy Branding & Communication - Corporate gift
Ενότητα  Marketing
 Successful Branding / Βιομηχανία
BRONZE EL SABOR|SABOR DE MEXICANOS
 Successful Branding
GOLD ΕΨΑ Α.Ε.|ΕΨΑ zer0 - σειρά αναψυκτικών χωρίς ζάχαρη
SILVER DS Smith Hellas SA|Συσκευασία γρήγορης διαμόρφωσης για το Κτήμα Μουσών για 6 φιάλες κρασιού 750ml
SILVER Ifantis - Friesland Campina Hellas|Πρακτικές συσκευασίες Ifantis - Friesland Campina Hellas
BRONZE DS Smith Hellas|Rémy Cointreau, ΟΥΖΟ METAXA με μαστίχα
BRONZE ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΙΝΔΟΣ|Ελεύθερη Βοσκή
 Successful Branding  / Εταιρεία Branding
GOLD Sophia Georgopoulou | Design|Plan(e)t Foods
SILVER A.S Strategy, Branding & Communication|Opera - Branding
SILVER 2YOLK BRANDING & DESIGN|Meallion meal delivery service
SILVER Allbright|Σχεδιασμός συσκευασίας των Νέων Elite Croutons
BRONZE Magnet Athens|Phil’s Granola
BRONZE Oxygen 2 Adv|Μπάρμπα Στάθης - 360° Plant Based Meal
 Marketing in the Greek Market
GOLD Όμιλος Σαράντη|clinea
SILVER ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΗΛΙΟΣ|ΗΛΙΟΣ Zero Food Waste  Σιμιγδάλι Ψιλό και Σιμιγδάλι Χονδρό ΗΛΙΟΣ
SILVER 2YOLK BRANDING & DESIGN|Οικογένεια Χριστοδούλου Φυτικά Ροφήματα
BRONZE DASC Branding|“Κyklopas Re-branding and Repositioning”
BRONZE Allbright|Packaging & On Pack Contest Iconic Restaurant Lays & Ruffles
BRONZE Forlabels SA|The Biscotachi Family
 Marketing in a New International Market
GOLD ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΗΛΙΟΣ – HELIOS PASTA INDUSTRY|HELIOS North America pasta project | Vegetable Kritharaki by HELIOS Whole wheat Kritharaki & Whole Wheat Spaghetti by HELIOS
GOLD 2YOLK BRANDING & DESIGN|TROFICO OLIVES
SILVER AGRINO - ΕΥ.ΓE  ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ|Agrino Greek Gourmet - Packaging for the international market
BRONZE A.S Strategy, Branding & Communication|Zakros - Adelfos packaging
 Display - Promotional Packaging - Point of Sale
GOLD ΛΥΧΝΙΑ ΑΕ|Point of Sales - Stand  Fever-Tree
SILVER La Petite Jumelle|Press Kit - Mythos Beer
Ενότητα  Supply Chain & e-shopping
 Transit | Supply Chain Packaging
GOLD UNIPAKHELLAS Α.Ε.|«Resealable Box» for e-retailers
SILVER HELLAGRO Α.Ε.|Λύσεις Θερμικής Προστασίας Recycold®
BRONZE La Petite Jumelle|Beer Holder - Ftelos Brewery Santorini